Tableau Software trening

tableau-trening

22. rujna 2016. održan je potpuno besplatan Tableau Software trening u organizaciji Poslovne inteligencije, koji je vodio Hrvoje Gabelica, konzultant Poslovne inteligencije i certificirani Tableau stručnjak, za malu grupu polaznika u našem novom edukacijskom centru na adresi Selska cesta 92.
Poslovna Inteligencija je višegodišnji Tableau Software u partner Hrvatskoj s iskustvom u Tableau Software implementacijama u različitim industrijama i svoje znanje smo podijelili s vama te vam pomogli da iskoristite potencijal vaših podataka koristeći Tableau Software alat.

Na radionici smo pokazali kako se Tableau Software može uklopiti u vaše poslovanje i kako izvući maksimum iz vaših podataka.  Ovaj trening organiziran je za početnike te predznanje Tableau Software alata nije bilo potrebno. Tijekom treninga polaznici su naučili kako se spojiti na vaše omiljene izvore podataka poput Excel-a, podataka u relacijskim bazama, Big Data ili podataka u oblaku, iskoristiti mogućnosti vizualne analitike te objaviti vizualizacije na portalu i pregledavati ih putem pretraživača ili mobilnih uređaja.

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije