Tableau User Group II

8. srpnja održala se druga po redu Tableau User grupa Zagreb u prostorijama Algebra Visokog učilišta na adresi Ilica 242, u dvorani Aula Magna

Nakon zanimljivog prvog sastanaka TUG Zagreb, drugi sastanak bio je pravo osvježenje u ljetnim danima za one koji su htjeli saznati nešto novo o Tableau Software-u i njegovoj primjeni u praksi. Koordinator grupe bio je Hrvoje Gabelica, certificirani Tableau Software konzultant koji posjeduje višegodišnje iskustvo u Tableau Software alatu.

Uz Hrvoja na Tabeleau User grupi drugi predavač bio je Dario Runtić, savjetnik za lokalne financije u Udruzi gradova RH, s 15godišnjim iskustvom rada sa lokalnom samoupravom na domaćim i međunarodnim projektima (USAID, EU, Svjetska banka). Nakon sastanka grupe održao se networking za sve sudionike.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije