Tableau User Group V

Sredinom veljače održana je peta po redu Tableau Grupa u prostorijama Algebra Visokog Učilišta, u dvorani Ruđera Boškovića. S novom godinom došlo je do novih projekata i nove verzije Tableau Softwarea 10.5, što je uz predstavljanje studije slučaja korisnika, bila i tema ovog sastanka Tableau User Grupe.

 

Uvodnu riječ održao je Key Account Manager u Algebri, Marko Drenovački. U svom predavanju certificirani Tableau korisnik, Hrvoje Gabelica istaknuo je nove mogućnosti i prednosti koje se mogu očekivati od Tableau Software 10.5. Osim toga, razgovaralo se i o novom proizvodu Tableau Software za self service pripremu podataka – Project Maestro. Igor Milovčić  iz KBC-a Zagreb, u svom Case Study-u pokazao je na koji način se korištenjem Tableau-a trude poboljšati svoje poslovanje i unijeti značajnije promjene u zdravstvu.

Nakon održanog sastanka posjetitelji su imali prilike uživali u pivu, hamburgerima, krafnama i ostalim slasticama, a kako je bilo možete pogledati u galeriji.

Ukoliko vas zanima na koji način Tableau može doprinijeti vašem poslovanju javite se voditelju grupe na hrvojegabelica@gmail.com

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije