Tarsha Systems je novi reseller DWH models za područje Indije!

Zadovoljstvo nam je predstaviti našeg novog reseller partnera za modele skladišta podataka Poslovne inteligencije za područje Indije - Tarsha Systems!

Tarsha Systems je tehnološka tvrtka koju pokreće umjetna inteligencija. Njihova glavna motivacija je AI-driven analitika prijevara čiji je cilj pomoći klijentima da rade na prevenciji i suzbijanju prevara koristeći njihovu stručnost te ekspertizu u području matematičkog modeliranja.

Tarsha Systems fokusira se na industriju energije, telekoma te zakonodavne agencije. Njihov razvojni centar nalazi se u Bangaloreu, a od samih početaka u 2016. godini neprestano razvijaju svoje poslovanje, proizvode te rade s impresivnim klijentima.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije