Telco DWH Model objavljen na TM Forumu

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je članak o našem Data Warehouse Telecommunications modelu objavljen na TM Forumu! Od sada na dalje njihovi će čitatelji moći saznati više o ključnim karakteristikama našeg DWH modela.

TM Forum je udruga koja potiče suradnju i kolektivno rješavanje problema kako bi se povećala poslovna uspješnost komunikacijskih i digitalnih davatelja usluga i njihove mreže dobavljača.

 

Njihova vizija je pomoći pružateljima komunikacijskih usluga (CSPs) i njihovim dobavljačima u digitalnoj transformaciji i napretku u digitalno doba. Kao neutralna, neprofitna organizacija TM Forum predstavlja preko 850 tvrtki članica koje ostvaruju 2 bilijuna američkih dolara prihoda i surađuju s pet milijardi klijenata širom 180 zemalja.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije