TM Forum Digital Transformation World Nice 2019

S ponosom objavljujemo da ćemo izlagati na ovogodišnjem TM Forumu Digital Transformation World u Nici od 14. do 16. svibnja!

Digital Transformation World je vodeći događaj u organizaciji TM Forum koji okuplja globalne pružatelje i dobavljače telekomunikacijskih i komunikacijskih usluga na zanimljiv i inovativan način  s ciljem ubrzavanja procesa digitalne transformacije. Digital Transformation World je vodeći događaj na području telekomunikacija koji tvrtkama omogućuje izravni kontakt s više od 3.000 posjetitelja, uključujući donositelje odluka i više od 150 rukovoditelja poduzeća.

Nakon što smo nedavno postali članovi TM Foruma, na štandu br. 330 u Nici, predstavit ćemo naša rješenja  PI Telco DWH Model®, ConQ – Content Analytics i Data Privacy Manager .

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije