Webinar: Understand your customers the smarter way

Improve your customer experience game with text analytics!

Želite na jednostavan način analizirati povratne informacije vaših korisnika? Prijavite se na webinar i saznajte sve o analitici teksta!

Danas kada je svijet preopterećen informacijama, tvrtkama je izazov kako biti u tijeku s mailovima, povratnim informacijama i recenzijama kupaca, ali te su informacije za njih izuzetno bitne jer pružaju važne uvide za poslovanje.

Poboljšajte iskustvo vaših korisnika te se pridružite Ana-Mariji u webinaru na kojem ćemo vam pokazati kako prikupiti, objediniti i analizirati podatke online recenzija kako bismo ilustrirali mogućnosti analitike teksta kada pričamo o povratnim informacijama i recenzijama korisnika.

U webinaru ćete:

  • saznati kako uspostaviti vezu s poslužiteljem pomoću API poziva, prikupiti podatke i pripremiti ih za analizu. Na ovom skupu podataka pokazat ćemo vam kako najbrže rastuće i padajuće riječi u pregledima kako bismo prikazali važne uzorke u razdoblju od jednog desetljeća koji se mogu primijeniti u različitim područjima industrije.
  • naučiti kako napraviti word network kako biste prikazali koje riječi se učestalo pojavljuju zajedno što nam donosi vrijedne informacije o fokusu kupca.
  • naučiti kako izraditi sentiment analizu i pripadajuće vizualizacije i tablice kako bi omogućili brzu reakciju prilikom dobivanja negativnih recenzija, određivanja prioriteta, dubinskom analizom područja poboljšanja ( npr. ukoliko su negativne recenzije usmjerene na čistoću, moguće je brzo reagirati i usmjeriti fokus na taj problem).

Analitika teksta vrlo je korisna u različitim područjima kao što su briga o kupcu, marketing analiza, identifikacija problematičnih područja u uslužnoj industriji, gradsko upravljanje i još mnoga druga.

Pridružite nam se na webinaru i iskoristite svoje podatke za transformaciju vašeg poslovanja!

 

 

 

Predavači:

  • Ana-Marija Petric, Principal Consultant @ Poslovna inteligencija
  • Goran Marković, Sales Consultant @ Poslovna inteligencija

 


Želite saznati više o našim rješenjima? Kontaktirajte nas!

[gravityform id=”8″ title=”false” description=”false”]

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije