Webinar: Understand your customers the smarter way

Improve your customer experience game with text analytics!

Želite na jednostavan način analizirati povratne informacije vaših korisnika? Prijavite se na webinar i saznajte sve o analitici teksta!

Danas kada je svijet preopterećen informacijama, tvrtkama je izazov kako biti u tijeku s mailovima, povratnim informacijama i recenzijama kupaca, ali te su informacije za njih izuzetno bitne jer pružaju važne uvide za poslovanje.

Poboljšajte iskustvo vaših korisnika te se pridružite Ana-Mariji u webinaru na kojem ćemo vam pokazati kako prikupiti, objediniti i analizirati podatke online recenzija kako bismo ilustrirali mogućnosti analitike teksta kada pričamo o povratnim informacijama i recenzijama korisnika.

U webinaru ćete:

  • saznati kako uspostaviti vezu s poslužiteljem pomoću API poziva, prikupiti podatke i pripremiti ih za analizu. Na ovom skupu podataka pokazat ćemo vam kako najbrže rastuće i padajuće riječi u pregledima kako bismo prikazali važne uzorke u razdoblju od jednog desetljeća koji se mogu primijeniti u različitim područjima industrije.
  • naučiti kako napraviti word network kako biste prikazali koje riječi se učestalo pojavljuju zajedno što nam donosi vrijedne informacije o fokusu kupca.
  • naučiti kako izraditi sentiment analizu i pripadajuće vizualizacije i tablice kako bi omogućili brzu reakciju prilikom dobivanja negativnih recenzija, određivanja prioriteta, dubinskom analizom područja poboljšanja ( npr. ukoliko su negativne recenzije usmjerene na čistoću, moguće je brzo reagirati i usmjeriti fokus na taj problem).

Analitika teksta vrlo je korisna u različitim područjima kao što su briga o kupcu, marketing analiza, identifikacija problematičnih područja u uslužnoj industriji, gradsko upravljanje i još mnoga druga.

Pridružite nam se na webinaru i iskoristite svoje podatke za transformaciju vašeg poslovanja!

 

 

 

Predavači:

  • Ana-Marija Petric, Principal Consultant @ Poslovna inteligencija
  • Goran Marković, Sales Consultant @ Poslovna inteligencija

 


Želite saznati više o našim rješenjima? Kontaktirajte nas!

[gravityform id=”8″ title=”false” description=”false”]

Posljednje Novosti

IBM i PI rješenja pomažu tvrtkama da planiraju, procjenjuju i djeluju izvan tradicionalnih ograničenja i dosegnu svoj puni potencijal pomoću alata agilnog planiranja i analitike.
Skupština Poslovne inteligencije donijela je odluku o proširenju uprave te je imenovala novu članicu. Dosadašnjim članovima, Aniti Cvetić Oreščanin, Lidiji Karagi i Draženu Oreščaninu, s direktorskog mjesta na novoj poziciji pridružuje se Slađana Krpić koja je do sada vodila Business Analytics odjel konzaltinga. Slađana je tako povećala udio ženskog vodstva u Poslovnoj inteligenciji te od sad čak tri četvrtine Uprave čine žene.
Poslovna inteligencija je, kao dio konzorcija koji predvodi BPTI (Baltic Institute of Advanced Technology) iz Litve, dobila sredstva iz Europskog programa industrijskog razvoja u području obrane (EDIDP) za prijavljeni projekt "Cyber Quick Response Toolbox for Defense Use" (CYBER4DE). Vrijednost projekta je gotovo 10 milijuna Eura od kojih će EU financirati čak 96%.
Veleposlanik Republike Indije u Republici Hrvatskoj, njegova ekselencija Raj Kumar Srivastava, koji je na dužnost stupio u rujnu prošle godine, 17.2. je posjetio Poslovnu inteligenciju i BIRD Inkubator za umjetnu inteligenciju i podatkovnu analitiku. Povod njegova posjeta bio je razgovor s predsjednikom Uprave Poslovne inteligencije Draženom Oreščaninom na temu suradnje Indije i Hrvatske u IT sektoru.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.