Webinar: Understand your customers the smarter way

Improve your customer experience game with text analytics!

Želite na jednostavan način analizirati povratne informacije vaših korisnika? Prijavite se na webinar i saznajte sve o analitici teksta!

Danas kada je svijet preopterećen informacijama, tvrtkama je izazov kako biti u tijeku s mailovima, povratnim informacijama i recenzijama kupaca, ali te su informacije za njih izuzetno bitne jer pružaju važne uvide za poslovanje.

Poboljšajte iskustvo vaših korisnika te se pridružite Ana-Mariji u webinaru na kojem ćemo vam pokazati kako prikupiti, objediniti i analizirati podatke online recenzija kako bismo ilustrirali mogućnosti analitike teksta kada pričamo o povratnim informacijama i recenzijama korisnika.

U webinaru ćete:

  • saznati kako uspostaviti vezu s poslužiteljem pomoću API poziva, prikupiti podatke i pripremiti ih za analizu. Na ovom skupu podataka pokazat ćemo vam kako najbrže rastuće i padajuće riječi u pregledima kako bismo prikazali važne uzorke u razdoblju od jednog desetljeća koji se mogu primijeniti u različitim područjima industrije.
  • naučiti kako napraviti word network kako biste prikazali koje riječi se učestalo pojavljuju zajedno što nam donosi vrijedne informacije o fokusu kupca.
  • naučiti kako izraditi sentiment analizu i pripadajuće vizualizacije i tablice kako bi omogućili brzu reakciju prilikom dobivanja negativnih recenzija, određivanja prioriteta, dubinskom analizom područja poboljšanja ( npr. ukoliko su negativne recenzije usmjerene na čistoću, moguće je brzo reagirati i usmjeriti fokus na taj problem).

Analitika teksta vrlo je korisna u različitim područjima kao što su briga o kupcu, marketing analiza, identifikacija problematičnih područja u uslužnoj industriji, gradsko upravljanje i još mnoga druga.

Pridružite nam se na webinaru i iskoristite svoje podatke za transformaciju vašeg poslovanja!

 

 

 

Predavači:

  • Ana-Marija Petric, Principal Consultant @ Poslovna inteligencija
  • Goran Marković, Sales Consultant @ Poslovna inteligencija

 


Želite saznati više o našim rješenjima? Kontaktirajte nas!

[gravityform id=”8″ title=”false” description=”false”]

Posljednje Novosti

Join us for an insightful panel discussion on 11th of June at 5:30 PM at BIRD Incubator and  explore the future of work with us!
Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required