Upoznajte našeg novog tehnološkog partnera – Databricks!

Misija našeg novog partnera Databricks je ubrzati inovacije za svoje kupce tako da ujedini Data science s inženjerstvom i poslovnim aspektom. Vjeruju kako je Big Data ima velik neiskorišteni potencijal te žele napraviti revoluciju u tom području!

Osnovana od strane originalnih kreatora Apache Spark™ softvera, Databricks pruža Unified Analytics  platformu za data science timove kako bi surađivali s inženjerima podataka u izgradnji podatkovnih proizvoda. Databricks  također korisnicima omogućava fokus na svoje podatke pružanjem potpuno upravljane, skalabilne i sigurne infrastrukture u oblaku koja smanjuje operativnu složenost i ukupne troškove vlasništva. Databricks, uz uz investiciju tvrtki Andreessen Horowitz, NEA i  Battery Ventures, ima bazu globalnih korisnike koja uključuje Viacom, Shell i HP i mnoge druge.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije