Upravo je startala naša 9. BIRD Internship Akademija!

internship
Nakon selekcijskog postupka 15 najboljih kandidata dobilo je priliku kroz 7 tjedana plaćene prakse učiti i raditi s našim dokazanim stručnjacima.

Program je u skladu s trendovima obogaćen najnovijim Cloud tehnologijama, a polaznici-BIRDići će produbiti svoja znanja poznavanja SQL-a, učiti o provođenju procesa poslovne i podatkovne analize, alatima za vizualizaciju podataka, Data engineering konceptima i metodologijama.

Na samom početku Internshipa sudionici su dobili priliku upoznati naše BIRD alumnije. Alumni su rado podijelili zanimljive crtice o svom karijernom putu i postignućima, a prilike za razmjene znanja i iskustva tek su pred nama!

Najbolji BIRDići, u završnim tjednima Internshipa dobit će priliku raditi na simulaciji stvarnog projekta i  steći mogućnost zapošljavanja u Poslovnoj inteligenciji jer mi u Poslovnoj inteligenciji razvijamo najbolje konzultante, a u naš tim želimo najbolje ljude koji s nama dijele iste vrijednosti i dio su našeg zajedničkog uspjeha.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Kroz BIRD Academy Internship program savladat ćeš nova poslovna, industrijska i tehnička znanja, upoznati ključne metodologije i raditi na vodećim svjetskim softverskim platformama.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.