Wevioo – novi reseller za PI DWH modele za Afriku

Predstavljamo vam našeg novog reseller partnera za modele skladišta podataka Poslovne inteligencije (PI DWH Models) za područje Sjeverne, Zapadne i Centralne Afrike.

 

Wevioo je međunarodna tvrtka za konzultantske i digitalne usluge osnovana 1998 godine, te od tada podržava svoje klijente u projektima digitalne transformacije. Wevioo posjeduje stručnost i know-how na 3 različita područja: Consulting, Digital i IOT. Uz kulturu inovacija u srcu svoje DNK, Wevioo svojim klijentima i partnerima nudi stručnost i rješenja koje se baziraju na najsuvremenijim tehnologijama. Grupa zapošljava više od 300 talenata i poslovnih stručnjaka, a prisutna je u Parizu, Dubaiju, Tunisu, Alžiru i Abidjanu.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije