Wings 4 life i Udruga Krijesnica

Naš PI trkački tim i ove godine sudjeluje na utrci Wings for Life World Run gdje će svojim malim doprinosom pokušati učiniti svijet boljim!

Globalna utrka Wings for Life World Run održat će se u Zadru5. svibnja 2019. u 13 sati po hrvatskom vremenu, a započinje na nekoliko desetaka lokacija diljem svijeta. Utrka nema ciljnu liniju pa je zato može završiti baš svatko, a 12 naših trkača trčat će s još jednim ciljem.

Glavni cilj utrke je skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanja koja se provode s ciljem pronalaska lijeka, no mi smo odlučili trčati za dva cilja!

Kao prvi Run Friendly poslodavac na svijetu, naše trkače potaknut ćemo da daju sve od sebe i otrče dodatne kilometre tako što ćemo udruzi Krijesnica donirati po 20 kn za svaki kilometra koji PI-jevci pretrče na utrci. Krijesnica je udruga koja već godinama pomaže djeci i oboljelima od malignih bolesti, a u svom dosadašnjem radu pružila je potporu više od 1300 obitelji u njihovim najtežim trenucima.

Osim toga, svi zaposlenici koji ove godine nisu bili u mogućnosti pridružiti se našem trkačkom timu, ali ipak žele pomoći moći će to učiniti donacijom, a za uzvrat dobit će našu PI majicu.

 

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required