Wings 4 life i Udruga Krijesnica

Naš PI trkački tim i ove godine sudjeluje na utrci Wings for Life World Run gdje će svojim malim doprinosom pokušati učiniti svijet boljim!

Globalna utrka Wings for Life World Run održat će se u Zadru5. svibnja 2019. u 13 sati po hrvatskom vremenu, a započinje na nekoliko desetaka lokacija diljem svijeta. Utrka nema ciljnu liniju pa je zato može završiti baš svatko, a 12 naših trkača trčat će s još jednim ciljem.

Glavni cilj utrke je skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanja koja se provode s ciljem pronalaska lijeka, no mi smo odlučili trčati za dva cilja!

Kao prvi Run Friendly poslodavac na svijetu, naše trkače potaknut ćemo da daju sve od sebe i otrče dodatne kilometre tako što ćemo udruzi Krijesnica donirati po 20 kn za svaki kilometra koji PI-jevci pretrče na utrci. Krijesnica je udruga koja već godinama pomaže djeci i oboljelima od malignih bolesti, a u svom dosadašnjem radu pružila je potporu više od 1300 obitelji u njihovim najtežim trenucima.

Osim toga, svi zaposlenici koji ove godine nisu bili u mogućnosti pridružiti se našem trkačkom timu, ali ipak žele pomoći moći će to učiniti donacijom, a za uzvrat dobit će našu PI majicu.

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije