Women in Adria dodjelila nagradu za najinspirativnije poduzetnice 2016. godine

 

wia1jpg15. studenoga, u panoramskoj dvorani hotela Westin u Zagrebu, članice Uprave Poslovne inteligencije, Lidija Karaga i Anita Cvetić Oreščanin osvojile su nagradu za najinspirativnije poduzetnice 2016. godine, koju im je dodjelila Udruga Women in Adria povodom Svjetskog dana poduzetnica.

Ovom prigodom nagrađene su najbolje poduzetnice u 4 kategorije, te je održana konferencija na kojoj su se izvrsni govornici osvrnuli na probleme žena u poduzetništvu, ali i ukazali na vlastite uspješne poslovne priče. Predstavljena je i knjiga “50 poduzetnica koje nas inspiriraju” u kojoj su Anita i Lidija podjelile svoju priču o poslovnim uspjesima.

wia3Poslovna inteligencija aktivan je član Women in Adria udruge koja predstavlja brand za ambiciozne žene, poduzetnice, korporativne žene i žene koje žele ostvariti uspješnu karijeru na bilo kojem polju. Udruga Women in Adria inspirira, informira i povezuje poslovne žene te svakodnevno donosi nove informacije koje im pomažu u pokretanju i upravljanju vlastitih biznisa i karijera te im pomaže izbalansirati svakodnevne životne obaveze putem radionica, mentoring programa i Lunch&learn evenata. 

Više o konferenciji pročitajte ovdje!

 

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije