Women in Data Science 2018 conference – live stream

Pozivamo vas da 05.03.2018. od 18 h pratite live stream globalne konferencije Women in Data Science (WiDS). Glavni zadatak ove konferencije je potaknuti i educirati znanstvenike iz cijelog svijeta, bez obzira na spol te posebno podržati žene iz ovog područja.

Neke od predavačica su Senior Data Science Manager of Maps, Dawn Woodard iz Ubera, Research Scientist Manager, Lada Adamic iz Facebooka te mnoge druge žene iz ovog područja. Više informacija potražite na stranici konferencije.

 

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije