XBRL Point rješenje je službeno zaveden kao XBRL Certified Software™

S velikim zadovoljstvom dijelimo da je naše XBRL Point rješenje certificirano!

XBRL Point rješenje sada ima oznaku XBRL Certified Software™ te ima certifikat Report Creation Software za XBRL module o kojima možete pročitati više na službenoj stranici XBLR Point Certification .

S našim XBRL Point rješenjem do sada smo već zadobili povjerenje 25% domaćeg tržišta te smo spremni za daljnje uspjehe i internacionalni iskorak.

XBRL Point je od ranije prepoznat na tržištu i povratne informacije koje kontinuirano dobivamo od naših klijenata su nam uvijek davali razloga za optimizam. XBRL certifikacija sada i službeno potvrđuje ono što znamo od ranije – imamo odličan, globalno konkurentan proizvod.”, ovom je prilikom izjavila Slađana Krpić, članica Uprave Poslovne inteligencije/Bird Consultinga.

Ukoliko želite znati više o samom rješenju i tome kako ga implementirati u svojoj organizaciji, javite nam se!

Kontaktirajte nas
Marketing:
Privola:
Želim postaviti općeniti upit i pristajem da me Poslovna inteligencija povratno kontaktira
Sva polja označena zvjezdicom (*) su obavezna

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije