Zaštita osobnih podataka – ZOP 2019

Konferencija Zaštita osobnih podataka 2019 -Poslovna inteligencija
Podizanje svijesti, edukacija te razmjena iskustava u području zaštite prava na privatnost u digitalnom društvu cilj je serije javnih i stručnih događaja pod nazivom Zaštita osobnih podataka - ZOP 2019!

Tijekom travnja i svibnja održat će se niz javnih i stručnih događanja pod zajedničkim nazovim “Zaštita osobnih podataka – ZOP 2019”. U sklopu ZOP-a bit će održan Kongres stručnjaka za zaštitu osobnih podataka, izbor najboljeg službenika za zaštitu osobnih podataka 2019. godine , natječaj za najbolji dječji crtež na temu zaštite djece na internetu u osnovnim školama RH te  VIP humanitarna večera.

Kongresni dio događanja održat će se 23. i 24. svibnja, u hotelu Esplanade Zagreb gdje ćemo predstaviti naše rješenje Data Privacy Manager. Data Privacy Manager je GDPR softver i predstavlja cjelovito je rješenje za učinkovito upravljanje osobnim podacima.

Ovaj događaj okupit će domaće i međunarodne stručnjake iz područja zaštite privatnosti koji će poseban naglasak staviti na prava ispitanika i mogućnosti ostvarivanja prava na naknadu štete u slučaju povrede osobnih podataka.

Pogledajte raspored predavanja i prijavite se putem sljedećeg linka: https://bit.ly/2vz4QKH

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required