Zašto je BIRD Academy odlična prilika za vas?

Generacija BIRD akademije 2016. uspješno se asimilirala u Poslovnu inteligenciju, naš prošlogodišnji polaznik Saša Prprović, sad već s nešto više iskustva, ispričao nam je kako je tekao njegov put od BIRD akademije do pripravnika u Poslovnoj inteligenciji.

Saša je završio Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer Analiza i poslovno planiranje, nakon čega se zaposlio. „Nakon 3 godine rada želio sam promjenu s obzirom da sam bio nezadovoljan svojim poslom i pozicijom“, ispričao je Saša.  Njegov prijatelj, a danas i kolega Eugen predložio mu je da se zajedno prijave na BIRD Akademiju. „Svidjela mi se ideja da naučim nešto novo i da se razvijem na nekim novim područjima o kojima sam do tada znao malo ili gotovo ništa. Nisam znao što očekivati ali sam odlučio prihvatiti rizik i tako je krenula priča“, nastavlja Saša.

Saša o Bird akademiji priča kao o super iskustvu „s nama se intenzivno radilo i kroz dva mjeseca koliko je trajala akademija imali smo prilike naučiti jako puno od vrhunskih profesionalaca i stručnjaka iz Poslovne, koji godinama rade na zanimljivim projektima. Ono što mi se najviše svidjelo je njihova pristupačnost, sve su to mladi ljudi kojima je ovo druga obitelj i ekipa unutar našeg odjela jako je povezana, a to je velika prednost.“

Svi polaznici BIRD akademije dobili su mentore, a Sašina mentorica Jelena Malnar, prošle je godine proglašena i Future leadericom iz područja konzaltinga. „Jelena je veliki profesionalac i njen radni tempo je vrlo dinamičan, a projekti na kojima radimo izuzetno zanimljivi i zahtjevni, međutim uvijek je spremna pomoći i naš odnos je prijateljski te se svi iz odjela družimo i u slobodno vrijeme“ ispričao nam je Saša.

Novoj BIRD generaciji Saša bi poručio da budu uporni i marljivi „puno pitajte i istražujte, čim prije se usmjerite na željeno područje i ono što vas zanima. BIRD Akademija odlična je prilika da se usavršite,  razvijete i saznate iz prve ruke kako je raditi na velikim projektima“.

 

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije