Zašto je BIRD Academy odlična prilika za vas?

Generacija BIRD akademije 2016. uspješno se asimilirala u Poslovnu inteligenciju, naš prošlogodišnji polaznik Saša Prprović, sad već s nešto više iskustva, ispričao nam je kako je tekao njegov put od BIRD akademije do pripravnika u Poslovnoj inteligenciji.

Saša je završio Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer Analiza i poslovno planiranje, nakon čega se zaposlio. „Nakon 3 godine rada želio sam promjenu s obzirom da sam bio nezadovoljan svojim poslom i pozicijom“, ispričao je Saša.  Njegov prijatelj, a danas i kolega Eugen predložio mu je da se zajedno prijave na BIRD Akademiju. „Svidjela mi se ideja da naučim nešto novo i da se razvijem na nekim novim područjima o kojima sam do tada znao malo ili gotovo ništa. Nisam znao što očekivati ali sam odlučio prihvatiti rizik i tako je krenula priča“, nastavlja Saša.

Saša o Bird akademiji priča kao o super iskustvu „s nama se intenzivno radilo i kroz dva mjeseca koliko je trajala akademija imali smo prilike naučiti jako puno od vrhunskih profesionalaca i stručnjaka iz Poslovne, koji godinama rade na zanimljivim projektima. Ono što mi se najviše svidjelo je njihova pristupačnost, sve su to mladi ljudi kojima je ovo druga obitelj i ekipa unutar našeg odjela jako je povezana, a to je velika prednost.“

Svi polaznici BIRD akademije dobili su mentore, a Sašina mentorica Jelena Malnar, prošle je godine proglašena i Future leadericom iz područja konzaltinga. „Jelena je veliki profesionalac i njen radni tempo je vrlo dinamičan, a projekti na kojima radimo izuzetno zanimljivi i zahtjevni, međutim uvijek je spremna pomoći i naš odnos je prijateljski te se svi iz odjela družimo i u slobodno vrijeme“ ispričao nam je Saša.

Novoj BIRD generaciji Saša bi poručio da budu uporni i marljivi „puno pitajte i istražujte, čim prije se usmjerite na željeno područje i ono što vas zanima. BIRD Akademija odlična je prilika da se usavršite,  razvijete i saznate iz prve ruke kako je raditi na velikim projektima“.

 

Posljednje Novosti

Join us for an insightful panel discussion on 11th of June at 5:30 PM at BIRD Incubator and  explore the future of work with us!
Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required