O nama

Upoznajte nas i saznajte više o našim postignućima, nagradama i certifikatima, ali i našim tehnološkim i solution partnerima, zanimljivim projektima i klijentima, te kako postati dio našeg tima!
Naši iskusni konzultanti posjeduju opsežna znanja metodologija i koncepata za uspješnu implementaciju analitičkih rješenja i strateškog ICT konzaltinga, a naši klijenti su neke od najvećih tvrtki u jugoistočnoj Europi.
Naši klijenti su vodeće tvrtke iz područja distribucije, veleprodaje i maloprodaje, financijskog sektora, javnih poduzeća, proizvodnje i telekomunikacija.
Uspjeh našeg poduzeća gradimo na temeljima kvalitetnog odnosa prema zaposlenicima, akademskoj zajednici i različitim interesnim udruženjima te cjelokupnoj društvenoj zajednici.
EY Poduzetnik godine – finalisti Osnivači tvrtke Poslovna inteligencija, Anita Cvetić Oreščanin, Dražen Oreščanin i Lidija Karaga, 2020. godine su ušli u finale godišnjeg izbora za EY Poduzetnika godine.
Sa sjedištem u Zagrebu i uredima u Londonu, Beču, Ljubljani, Beogradu, Podgorici i Sarajevu, naš tim čini 160 konzultanata s iskustvom koji su implementirali više od 200 projekata za preko 100 klijenata u dvadeset država svijeta.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.