O nama

Upoznajte nas i saznajte više o našim postignućima, nagradama i certifikatima, ali i našim tehnološkim i solution partnerima, zanimljivim projektima i klijentima, te kako postati dio našeg tima!
Mi smo konzultantska tvrtka čiji su „core business“ podaci i analitika istih. Predani smo isporučivanju vrhunskih rješenja i proizvoda koji našim klijentima omogućuju efikasno upravljanje podacima, otkrivanje skrivenih prilika u njima i sukladno time donošenje boljih poslovnih odluka.
Naši klijenti su vodeće tvrtke iz područja distribucije, veleprodaje i maloprodaje, financijskog sektora, javnih poduzeća, proizvodnje i telekomunikacija.
Uspjeh našeg poduzeća gradimo na temeljima kvalitetnog odnosa prema zaposlenicima, akademskoj zajednici i različitim interesnim udruženjima te cjelokupnoj društvenoj zajednici.
EY Poduzetnik godine – finalisti Osnivači tvrtke Poslovna inteligencija, Anita Cvetić Oreščanin, Dražen Oreščanin i Lidija Karaga, 2020. godine su ušli u finale godišnjeg izbora za EY Poduzetnika godine.
Sa sjedištem u Zagrebu i uredima u Londonu, Beču, Ljubljani, Beogradu, Podgorici i Sarajevu, naš tim čini 200 konzultanata s iskustvom koji su implementirali više od 250 projekata za preko 100 klijenata u dvadeset država svijeta.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije