Društvena odgovornost

Uspjeh našeg poduzeća gradimo na temeljima kvalitetnog odnosa prema zaposlenicima, akademskoj zajednici i različitim interesnim udruženjima te cjelokupnoj društvenoj zajednici.

Društvena odgovornost i udruženja

Mi smatramo da niti jedna tvrtka ne može djelovati izolirano od okoline u kojoj se nalazi, zbog toga aktivno radimo na mijenjanju i poboljšanju našeg društva kroz sudjelovanje u udrugama, akademskim zajednicama te kroz sponzorstva sportskih klubova, na taj način doprinosimo razvoju naše društvene zajednice.

Kao tvrtka prijatelj Udruge studenata informatičkog menadžmenta Ekonomskog fakulteta Sveučilištu u Splitu promičemo razvitak informatičkog menadžmenta i osposobljavanje mladih na tom području što je naša društvena odgovornost.

Svjesni činjenice da postoje razlike u dostupnosti prilika i izloženosti programima i obrazovanju, odlučili smo organizirati edukativne radionice Data 4 Kids za udruge Mali Zmaj i Dar, kako bi djeci približili svijet podataka, svijet koji je njima još uvijek nepoznat, a svakodnevno ih okružuje.

Jedni smo od najaktivnijih članova udruge CISEx kroz čiji rad nastojimo poboljšati položaj IT industrije u Hrvatskoj, zalažemo se za nužne promjene u obrazovnom sustavu i prenosimo naša znanja i iskustva s ostalim tvrtkama.

Ponosni smo sponzori i košarkaškog kluba Cedevita te na taj način promičemo važnost košarke ali i sporta općenito.

Naš trud i zalaganje za promjene u društvu i aktivno sudjelovanje u društvenoj zajednici time ne prestaju i dalje ćemo se truditi doprinositi i biti dio zajednice.

Certifikati

MAMFORCE© I DADFORCE©

MAMFORCE i DADFORCE certifikati su priznati znak kvalitete koji poslodavcima potvrđuje kompetencije u provođenju obiteljski odgovorne i rodno osviještene politike upravljanja ljudskim potencijalima. Nositelj smo  MAMFORCE Change i DADFORCE standarda iz sektora malih i srednjih tvrtki. Certifikati su dodijeljeni u sklopu EU financiranog projekta „Prema stvarnoj ravnopravnosti muškaraca i žena: usklađivanje privatnog i poslovnog života.“  Nizom odgovornih politika i benefita zaposlenima olakšavamo usklađivanje privatnih i poslovnih obaveza i osiguravamo uvjete za nesmetani razvoj karijere bez obzira na roditeljstvo i rod. MAMFORCE i DADFORCE proces certifikacije je snažno sredstvo promjene organizacijske kulture putem kojeg organizacija prilagođava i mijenja svoje politike kako bi svojim zaposlenicima omogućila roditeljstvo bez posljedica za profesionalni razvoj, te  podržava razvoj korporativne kulture bazirane na uključenju, različitosti, otvorenosti i povjerenju.

Udruženja

CISEX

Član smo Udruge Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera (Croatian Independent Software Exporters - CISEx) koja okuplja hrvatske proizvođače softvera koji nastupaju na međunarodnom tržištu. Godinama smo prisutni na inozemnim tržištima te putem Udruge želimo podijeliti naša iskustva sa svima koji namjeravaju postati uspješni u izvozu usluga i softvera. Članstvo u Udruzi omogućava nam učestvovanje u razvoju platformi i modela suradnje izvoznika softvera, promociji industrije, razvoju programa suradnje s raznim organizacija i institucijama čime doprinosimo sveukupnom razvitku i boljitku.

AmCham

Postali smo član Američke gospodarske komore u Hrvatskoj (AmCham). AmCham je nezavisna, neprofitna, nevladina organizacija s više od 160 članova i ovlaštena podružnica Američke gospodarske komore u Washingtonu i mreže AmCham-a u Europi (ACE). Njezini članovi imaju priliku proširiti svoje poslovanje i kontakte s vladama, razmijeniti korisne informacije i koristiti druge usluge iz portfelja AmCham aktivnosti, uključujući uspostavljanje i održavanje bliskih odnosa između poduzetnika i Vlade Republike Hrvatske i njezinih institucija, organiziranje raznih aktivnosti i događanja u sklopu AmCham mreže sa ciljem umrežavanja, objavljivanje časopisa koji sadrži niz stručnih članaka s relevantnim informacijama za tvrtke, identificiranje prepreka za poslovanje i izradu prijedloga za njihovo rješavanje ili smanjivanje.

Women in Adria

Aktivni smo članovi Women in Adria udruge koja predstavlja brand za ambiciozne žene, poduzetnice, korporativne žene i žene koje žele ostvariti uspješnu karijeru na bilo kojem polju. Udruga Women in Adria inspirira, informira i povezuje poslovne žene te svakodnevno donosi nove informacije koje im pomažu u pokretanju i upravljanju vlastitih biznisa i karijera te im pomaže izbalansirati svakodnevne životne obaveze putem radionica, mentoring programa i Lunch&learn evenata. Udurga se može pohvaliti online časopisom koji izlazi svakodnevno i jedini je medij u Hrvatskoj čija je struktura čitatelja gotovo 100% visokoobrazovanih žena. Naša socijalna osjetljivost na tom području potaknuta je stvarnom brigom za vlastite zaposlenice koje čine ukupno 51% zaposlenih u našoj tvrtki, ali i željom za pozicioniranjem žena u biznisu kao sposoban i kvalitetan kadar.

CRO AI

Hrvatska udruga za umjetnu inteligenciju je osnovana s namjerom snažnijeg utjecaja na okruženje i razvoj AI-ja u Hrvatskoj. Zajednički cilj udruge je promocija važnosti umjetne inteligencije, te utjecaja umjetne inteligencije na svakodnevni život i podizanje svijesti oko mogućnosti razvoja umjetne inteligencije orijentirane prema čovjeku temeljene na implementaciji emotivno inteligentnih rješenja.

GLAS PODUZETNIKA

 

Glas Poduzetnika je udruga mikro, malih i srednjih poduzetnika, obrtnika, samozaposlenih i svih zaposlenika u privatnom sektoru, čiji je cilj konkretnim prijedlozima nužnih i hitnih ekonomskih mjera i reformi upućenih Vladi i državnim institucijama, ubrzanje ekonomskog oporavka cijelog društva te izgradnja zdravih temelja za Hrvatsku 2.0.

 

Akademska zajednica

Udruga studenata informatičkog menadžmenta Ekonomskog fakulteta Sveučilištu u Splitu

Mi smo tvrtka prijatelj Udruge studenata informatičkog menadžmenta Ekonomskog fakulteta Sveučilištu u Splitu. Udruga je osnovana u cilju promicanja i razvitka informatičkog menadžmenta, posebice organiziranjem i usmjeravanjem članova Udruge za ostvarivanje zajedničkih interesa studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu. U svrhu ostvarivanja postavljanih ciljeva Udruga komunicira između studenata ekonomskog smjera, upravnih tijela sveučilišta, kao i ostalih institucija.

Fakultet elektronike i računarstva

FER je vodeća nacionalna i regionalna visokoškolska i istraživačka ustanova s izvrsnim nastavnicima i studentima, čvrsto povezana s gospodarstvom, izvrsno organizirana i međunarodno prepoznatljiva. Mi razumijemo da IT sektor u Hrvatskoj može napredovati samo poticanjem i obrazovanjem kvalitetnih mladih IT stručnjaka te potičemo njihov napredak i razvoj već iz studentskih klupa. Surađujemo s Fakultetom elektronike i računarstva koji nastavom i istraživanjem u području elektrotehnike, računarstva i informacijsko-komunikacijske tehnologije, uz prirodoslovnu podlogu obrazuje studente koji će nositi tehnološki i društveni razvoj Hrvatske.

Sponzorstva

e-STUDENT

Dvije godine za redom bili smo zlatni sponzori Mozgalo natjecanja koje organizira udruga e-STUDENT. Mozgalo je prvo i jedino studentsko natjecanje u Hrvatskoj u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja. Udruga e-STUDENT svake godine organizira više desetaka projekata na kojima sudjeluju tisuće studenata iz Hrvatske i regije. Studenti kroz svoja rješenja pronalaze korisno znanje i informacije iz velikih količina strukturiranih ili nestrukturiranih podataka pri tome koriste različite statističke metode te tehnike strojnog učenja i umjetne inteligencije. Cilj zajedničke suradnje na takvim natjecanjima je poticanje studenata na analitičko razmišljanje, predikciju te samostalno razvijanje kreativnih rješenja stvarnih problema uz pomoć računalnih znanosti, statistike, ekonometrije te matematike. Poslovna inteligencija u sklopu svog angažmana održava edukativna predavanja te kao dio stručnog žirija sudjeluje u natjecanju i ocjenjivanju projekata.

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required