Projekti

Addiko Bank AG

Addiko Grupa je specijalist za potrošačko kreditiranje i male i srednje poduzetnike u središnjoj i jugoistočnoj Europi, a sastoji se od Addiko Banke AG, potpuno licencirane matične banke registrirane u Beču u Austriji.

Više informacija

United Group

Projekt migracije podataka
United Group vodeći je pružatelj telekomunikacijskih i multimedijskih usluga u Jugoistočnoj Europi, pružajući korisnicima cijeli niz usluga. United Group ima najširu mrežnu pokrivenost u regiji te nudi korisnicima nenadmašan izbor sadržaja, od lokalnih ponuda do najboljeg odabira iz cijelog svijeta.

Više informacija

ORBICO

Implementacija sustava za potporu poslovnom odlučivanju
Orbico grupa, sa sjedištem u Zagrebu, je vodeći distributer robe široke potrošnje u Istočnoj Europi. Obzirom na kompleksnost poslovanja grupacije koja je prisutna na sedamnaest trižišta kroz četrdeset kompanija koje se brinu za preko 41.000 kupaca, implementacija sustava za potporu poslovnom odlučivanju značajno je unaprijedila veliku većinu poslovnih procesa te unijela dodatnu vrijednost u donošenje pravovremenih poslovnih odluka.

Više informacija

Tisak

Tisak je vodeći hrvatski distributer dnevnih novina, časopisa, duhanskih proizvoda, bonova za mobitele i druge robe. TISAK pruža svojim poslovnim partnerima široku lepezu visoko kvalitetnih usluga koje osiguravaju sigurnu isporuku proizvoda do kupca, uz dodatne marketinške usluge za izravnu komunikaciju s klijentom na prodajnom mjestu. Tisak ima 2900 zaposlenih, više od 950 vlastitih kioska i 4.300 drugih prodajnih mjesta, a ukupni godišnji promet Tiska je veći od 400 milijuna €.

Više informacija

Addiko Bank AG

Implementacija BI sustava grupe
Addiko Bank AG je međunarodna bankarska i financijska grupacija koja se sastoji od mreže banaka i leasing kuća u pet zemalja; Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori. Središte holdinga nalazi se u Klagenfurtu u Austriji.

Više informacija

PBZ Card

PBZ Card je vodeća tvrtka za kartično poslovanje u Jadranskoj regiji, s više od 2 milijuna izdanih kartica. To je jedini certificirani izdavatelj American Express kartica u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, te također izdaje Master Card i Visa kreditne kartice. PBZ Card je nastao spajanjem PBZ American Express i odjela za kartično poslovanje PBZ-a, članice Banca Intesa grupe.

Više informacija

JGL

Jadran Galenski Laboratorij (JGL) je jedna od vodećih hrvatskih farmaceutskih tvrtki, sa sjedištem u Rijeci. Od 1991. godine do danas, zahvaljujući svojim inovativnim strategijama, tvrtka kontinuirano raste. Strategija brzog rasta JGL-a temelji se na razvoju vlastitog branda generičkih lijekova, kao i na strateška partnerstva s nekim od glavnih farmaceutskih tvrtki u području razvoja, proizvodnje i marketinga.

Više informacija

VIPnet

Konzalting za implementaciju DG Frameworka i uspostavu BICC u VIPnetu
Vipnet je prvi mobilni operater u Hrvatskoj, dio je tvrtke Telekom Austria Grupe i América Móvila te ima 1,74 milijuna korisnika. Lider je u inovacijama a kao jedan od najvažnijih poslovnih ciljeva ističu društveno odgovorno poslovanje.

Više informacija