Solution partneri

Partneri s kojima surađujemo na globalnim projektima za vodeće svjetske tvrtke.

TMNS

tmns

TMNS je inovativan pružatelj usluga IT integracije sa sjedištem u Nizozemskoj. Oni pomažu klijentima diljem Europe kako bi postali više agilni i fleksibilni. TMNS pruža nove tehnologije kako su predstavljene, razmatraju upite klijenata, pružaju jedinstvena rješenja i pomažu im donijeti odluke koje im daju najbolji prinos od investicije. Otprilike 120 stručnjaka pomažu klijentima prilagoditi se promjenjivoj dinamici tržišta kako bi ostali konkurentni i prepoznatljivi.  Neke od usluga koje nude su integracija aplikacija, poslovna inteligencija, IT menadžment i druge. Također pružaju ekspertize u arhitekturi, projektiranju, razvoju i upravljanju projektima.


 CloudSense

csCloudSense je britanska tvrtka, koja se nametnula kao globalni lider u platformi za Quote-to-Cash. Njihova platforma omogućava povećanje učinkovitosti te vodi tvrtke od jednostavnih prema naprednijim rješenjima prodaje. Poduzeća imaju koristi od većih narudžbi, smanjenih pogrešaka, automatizacije prodajnih procesa i bržeg lansiranja proizvoda. Proces kupnje je optimiziran s jednim prodajnim katalogom kroz sve prodajne kanale pružajući korisniku mogućnost jedne narudžbe i jedan račun. CloudSense djeluje u području komunikacija, medija, financijskih usluga i industrijama visoke tehnologije i omogućava platforme za trgovinu, telekomunikacije i medijske platforme.


 ExistBI

Exist_bi_UBTExistBI radi s klijentima kako bi podržao njihove IT procese i poslovna rješenja. Njihovi stručnjaci poduzimaju mjere kako bi izgradili snažnu vezu među dva različita svijeta: poslovnog svijeta i svijeta tehnologije. Bez mogućnosti da se točno odrede podaci i informacije kroz poslovni ciklus strateško planiranje postaje nedosljedno. Njihov stručni tim utvrđuje najprikladniju strategiju za djelatnost poduzeća i poslovno okruženje. Njihova područja interesa su upravljanje podacima, big data i poslovna inteligencija, podatkovna migracija, izvještavanje, dashboard i analiza poslovanja, skladište podataka, podatkovna integracija & ETL, upravljanje ključnim podacima, upravljanje podacima, kvaliteta podataka i prediktivna analiza.


Atos

 

Atos je globalni lider u području digitalne  transformacije više od 110.000 zaposlenika u 73 zemlje svijeta i godišnjim prihodom većim od 11 milijardi eura. Europski je lider u području kibernetičke sigurnosti kao i za rješenja u oblaku i domeni superračunala (High-performance computing, HPC).

Atos grupa je svjetski IT partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara i uključuje brandove Atos, Atos Syntel i Unify. Uređen kao europsko dioničko društvo (Societas Europaea, SE), Atos je uvršten na indeks CAC40 burze u Parizu. Atosova svrha je sudjelovanje u kreiranju budućnosti informacijske tehnologije. Uz stručnost i usluge,  Atos podupire razvoj znanja, obrazovanja te pluralizam i multikulturalnost u istraživanjima što pridonosi znanstvenoj i tehnološkoj izvrsnosti. Grupa svojim klijentima, zaposlenicima i suradnicima širom svijeta omogućuje da, na održiv i pouzdan način, rade i razvijaju se u području informacijske tehnologije.