Addiko Bank AG

Implementacija BI sustava grupe - Addiko Bank AG je međunarodna bankarska i financijska grupacija koja se sastoji od mreže banaka i leasing kuća u pet zemalja; Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori. Središte holdinga nalazi se u Klagenfurtu u Austriji.

 

Ključ uspješne realizacije svakog projekta je odlična komunikacija sa stručnjacima na obje strane, kao i stabilan tim s izvrsnim voditeljem projekta.

Aleš Plavčak, Head Of Business Intelligence at Addiko Bank AG

 

PI je angažirana u središnjici Holdinga od 2012. godine. Iste godine je i pokrenut niz projekata u području BI-a. Projekti su potaknuti poslovnim, informacijskim i tehnološkim zahtjevima s ciljem  modernizacije heterogenih izvornih sustava, automatizacije dostave podataka i izvještavanja, podizanje kvalitete podataka i poboljšanje procesa nadzora.

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required