Addiko Bank AG

Implementacija BI sustava grupe - Addiko Bank AG je međunarodna bankarska i financijska grupacija koja se sastoji od mreže banaka i leasing kuća u pet zemalja; Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori. Središte holdinga nalazi se u Klagenfurtu u Austriji.

 

Ključ uspješne realizacije svakog projekta je odlična komunikacija sa stručnjacima na obje strane, kao i stabilan tim s izvrsnim voditeljem projekta.

Aleš Plavčak, Head Of Business Intelligence at Addiko Bank AG

 

PI je angažirana u središnjici Holdinga od 2012. godine. Iste godine je i pokrenut niz projekata u području BI-a. Projekti su potaknuti poslovnim, informacijskim i tehnološkim zahtjevima s ciljem  modernizacije heterogenih izvornih sustava, automatizacije dostave podataka i izvještavanja, podizanje kvalitete podataka i poboljšanje procesa nadzora.

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required