United Group

Projekt migracije podataka - United Group vodeći je pružatelj telekomunikacijskih i multimedijskih usluga u Jugoistočnoj Europi, pružajući korisnicima cijeli niz usluga. United Group ima najširu mrežnu pokrivenost u regiji te nudi korisnicima nenadmašan izbor sadržaja, od lokalnih ponuda do najboljeg odabira iz cijelog svijeta.

United Group kao najveći alternativni telekom provider u regiji odlučila je uložiti u novi sustav za podršku poslovnom odlučivanju temeljen na SAP CRM & SAP R3, koji osigurava više mogućnosti za njihovo cjelokupno poslovanje. Kako se United Group sastoji od više telekoma, implementacija jednog sustava za podršku poslovnom odlučivanju za sve članice grupe bio je sjajan potez i najbolji trenutak za čišćenje, objedinjavanje i povećanje kvalitete podataka. Zbog toga,  sve podatke s postojećih SAP i drugih tehničkih sustava trebalo je prenijeti na novi sustav. Koristeći vlastite, provjerene metodologije za implementaciju isporučili smo projekt unutar proračuna i na vrijeme.

 

Poslovna inteligencija pomogla nam je da projekt odradimo unutar proračuna i na vrijeme. Uz fleksibilnost koja nam je bila potrebna i korištenje provjerenih metodologija posjeduju tehničku stručnosti, te odlično razumijevanje naših poslovnih procesa.

 

Andrija Derežić, CIO United Group

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije