Rješenja

Naša rješenja pomažu stotinama zaposlenika u donošenju dobrih i pravovremenih poslovnih odluka. Big data, Data Privacy Manager ili Profitability – mi znamo kako postići najviše iz vaših podataka!

RefQ

RefQ je alat za konzistentno upravljanje jednoznačnih referentnih podataka koji su na različite načine pohranjeni unutar aplikacija, sustava i baza podataka pojedine organizacije. Zašto RefQ? Korištenje alata omogućeno ...

Više informacija

ConQ Content Analytics

ConQ Content Analytics pomaže vam da shvatite ponašanje vaših korisnika i poboljšate kvalitetu usluge, uz prikaz informacija o korištenju sadržaja u stvarnom vremenu. ConQ Content Analytics pomaže vam da shvati...

Više informacija

Big Data

Pretvorite svoje podatke u nove poslovne prilike. Omogućit ćemo vam da pronađete i iskoristite skrivene vrijednosti u vašim podacima.

Više informacija

Data Lake

Data Lake arhitektura omogućit će vam dohvat, procesiranje i pretvorbu podataka u vrijedne i korisne informacije iz jedinstvenog izvora u trenutku zahtjeva.

Više informacija

Data Privacy Manager

Smatramo da proces usklađivanja s GDPR uredbom mora biti puno više od pukog zadovoljavanja minimalnih standarda. Vašu tvrtku možemo učiniti agilnijom, kompetitivnijom i uspješnijom, a vašim korisnicima uliti povjerenje prilikom povjeravanja svojih osobnih podataka. S ovim ciljem razvili smo Data Privacy Manager!

Više informacija

Profitability

Poslovni uspjeh ovisi o razini profitabilnosti. Naše rješenje će vam pomoći da povećate svoju profitabilnost i iskoristite puni potencijal vaše tvrtke.

Više informacija

Modeli skladišta podataka

Objedinite podatke iz različitih izvora i pretvorite ih u korisne informacije koristeći naše modele skladišta podataka koji će poboljšati vaše poslovanje i pomoći vam u donošenju pravovremenih odluka!

Više informacija