Big Data

Pretvorite svoje podatke u nove poslovne prilike. Omogućit ćemo vam da pronađete i iskoristite skrivene vrijednosti u vašim podacima.

Big Data analitika je na samom vrhu poslovnih imperativa u mnogim važnim industrijama orijentiranim na maloprodajne korisnike. Te industrije uključuju komunikacije, bankarstvo i osiguranje, maloprodaju i robu široke potrošnje. Osim samog volumena podataka, pojam Big Data uključuje i njihovu kompleksnost. Zato tvrtke nemaju samo problem s velikom količinom podataka već i s njihovom raznolikošću.

Naši stručnjaci imaju bogato iskustvo u različitim područjima implementacije rješenja za analitiku velikih podataka. Klijentima pružamo usluge potrebne za uspješnu pripremu, dizajn, razvoj i implementaciju sustava za analizu i obradu velikih količina podataka temeljenih na standardnim platformama. Naš jedinstveni paket usluga namijenjen je procjeni spremnosti za Big Data analitiku. Temelji se na interno razvijenoj metodologiji informacije u akciji koja će vam pomoći da brzo i učinkovito krenete u pravom smjeru. Identifikacijom optimalne arhitekture i studije slučaja primjenjive u vašem poslovanju te implementacijom tehnologije i modela u najkraćem mogućem roku omogućit ćemo vam pronalazak i iskorištavanje skrivenih vrijednosti u vašim podacima.


Kontakt forma