Modeli skladišta podataka

Objedinite podatke iz različitih izvora i pretvorite ih u korisne informacije koristeći naše modele skladišta podataka koji će poboljšati vaše poslovanje i pomoći vam u donošenju pravovremenih odluka!

Naši modeli skladišta podataka pružiti će vam osnovu za kvalitetnu analizu raspoloživih podataka izvođenjem točnih informacija iz podatka. Poslovno su orijentirani i temelje se na standardima industrije te implementacijom najboljih praksi koje su dokazane u stvarnim implementacijskim projektima kod naših klijenata iz različitih grana industrije. Kreirani su kako bi se mogli prilagoditi različitim potrebama naših klijenata, od redovnih operativnih i upravljačkih izvješća pa sve do složenijih simulacija te su pogodni za sve potrebne prilagodbe.

Razvili smo četiri modela skladišta podataka, za telekomunikacijski i bankarski sektorosiguravajuće tvrtke za životno i neživotno osiguranje te za maloprodaju i distribuciju. Naši modeli pridonose konkurentskoj prednosti klijenata omogućujući čistu konsolidaciju podataka kroz višetruke sustave te podržavanjem brze implementacije rješenja sa smislenim podacima.

Za više informacija o našim modelima skladišta podataka posjetite web stranicu www.dwh-models.com

Model skladišta podataka za maloprodaju

Model skladišta podataka Poslovne inteligencije za maloprodaju i distribuciju (PI Retail DWH model ®) je standardni model skladišta podataka primjenjiv na maloprodaju i veleprodaju, koji uz tradicionalne zahtjeve poslovne inteligencije, pokriva i regulatorne zahtjeve te zahtjeve analitike velikih podataka.

Više informacija

Model skladišta podataka za banke

Skladište podataka pruža osnovu za kvalitetnu analizu dostupnih podataka deriviranjem preciznih informacija iz podataka. U posljednjih nekoliko godina, banke su nakupila velike količine podataka u svom poslovanja i sada je vrijeme da se ti podaci pretvore u novac, a mi vam možemo pomoći u tom procesu.

Više informacija

Modeli skladišta podataka za osiguranja

U vrijeme kada je cijela industrija osiguranja u turbulentnom razdoblju, zasićenom tržištu i novim regulacijama, važnost dostupnosti pravih informacija u pravo vrijeme, na temelju kojih je moguće donijeti ispravne odluke i poduzeti potrebne mjere i akcije, sve je više naglašena. Naš DWH model za osiguranja pojednostavljuje takve zadatke kao i cjelokupan proces donošenja odluka.

Više informacija