Tehnologije

Kao tvrtka koja svakom klijentu želi ponuditi najbolje moguće rješenje, kontinuirano razvijamo kompetencije za sve vodeće tehnologije ali i za potpuno nove tehnologije i smjerove.

Tehnologije – Big Data, Analiza i Izvještavanje

Kao implementacijska i konzalting tvrtka neovisni smo o dobavljačima, što nam daje mogućnost da ponudimo našim klijentima najbolja rješenja izrađena po mjeri, koristeći iskustvo i znanje velikog broja dokazanih i visoko pozicioniranih tehnologija. Neprestano radimo na izgradnji povjerljivog odnosa prema dobavljačima kako bi osigurali odgovarajuću potporu našim klijentima. Istaknuli smo partnerstva s IBM, Informaticom, Microsoftom, Tableauom, Panoramom, Microfocusom, Clouderom i Erwinom.

Analiza i izvještavanje

Kreirajte, dijelite i koristite izvještaje, analize za praćenje poslovanja, trendova i mjerenje rezultata kako bi dobili pouzdane i pravovremene informacije. Ubrzajte proces donošenja vaših odluka!

Više informacija

Napredne analitike

Napredna analitika daje vam moć da u potpunosti iskoristite interne i eksterne podatke vaše tvrtke te uz našu pomoć osuvremenite način poslovanja vaše tvrtke.

Više informacija

Podatkovna integracija

Izazov podatkovne integracije iz različitih sustava te razmjene podataka dugo je prisutan u poslovnom svijetu. Za uvid u konsolidirano poslovanje pouzdana i pravovremena komunikacija i razmjena podataka između svih sustava mora biti omogućena, a mi vam možemo u tome pomoći.

Više informacija

Upravljanje performansama

Upravljanje performansama je kontinuirani proces postavljanja ciljeva, procjene napretka i dobivanja povratnih informacija kako bi se osiguralo postizanje zadanih ciljeva tvrtke. Mi vam u tome možemo pomoći!

Više informacija