Analiza i izvještavanje

Kreirajte, dijelite i koristite izvještaje, analize za praćenje poslovanja, trendova i mjerenje rezultata kako bi dobili pouzdane i pravovremene informacije. Ubrzajte proces donošenja vaših odluka!

Kako bi dobili odgovore na ključna poslovna pitanja, aplikacije i sustavi poslovnih korisnika za analize i izvještavanja pristupaju obrađenim podacima koji su unificirani. Istraživanje i analiza velikih količina podataka organiziranih prema dimenzijama specifičnim za tvrtku bitna je mogućnost izvještajne platforme.

Svrha takve platforme je pristup korisnicima pravim informacijama u pravo vrijeme, na bilo koji način, kako bi razumjeli što se događa i što bi trebali napraviti kako bi pridonijeli uspjehu svoje organizacije. Izvještajni sustav treba prepoznavati i podržavati specifične potrebe svih korisnika unutar organizacije. Uspoređivanje trendova kroz vremensku dimenziju i komparativne analize (npr. najprofitabilniji klijent i najpovoljniji dobavljač) nudi odgovore na ključna poslovna pitanja.

Mi omogućujemo da kreirate, dijelite i koristite izvještaje, analize za praćenje poslovanja, trendova i mjerenje rezultata te isporuku pouzdanih prognoza i planova. Pomoći ćemo vam da brzo analizirate i modelirate zahtjeve za planiranje za cijelu svoju organizaciju i koristite ih za predviđanje točnog tijeka akcije za postizanje boljih poslovnih rezultata.

Tehnologije koje koristimo za analizu i izvještavanje su Panorama Necto, Tableau, Microsoft PowerPivot, Microsoft Sharepoint, Microsoft SQL Server BI, IBM® Cognos® BI IBM® Cognos® Express IBM® Cognos® TM1 i SAP BusinessObjects.