Data Engineering

Kombinacija brzorastućeg broja podataka i naprednih tehnologija za analitiku predstavlja novu i uzbudljivu granicu u poslovanju.

Pretvorite svoje podatke u nove poslovne prilike. Omogućit ćemo vam da pronađete i iskoristite skrivene vrijednosti u vašim podacima.

Big Data analitika je na samom vrhu poslovnih imperativa u mnogim važnim industrijama orijentiranim na maloprodajne korisnike. Te industrije uključuju komunikacije, bankarstvo i osiguranje, maloprodaju i robu široke potrošnje. Osim samog volumena podataka, pojam Big Data uključuje i njihovu kompleksnost. Zato tvrtke nemaju samo problem s velikom količinom podataka već i s njihovom raznolikošću.

Naši stručnjaci imaju bogato iskustvo u različitim područjima implementacije rješenja za analitiku velikih podataka. Klijentima pružamo usluge potrebne za uspješnu pripremu, dizajn, razvoj i implementaciju sustava za analizu i obradu velikih količina podataka temeljenih na standardnim platformama. Naš jedinstveni paket usluga namijenjen je procjeni spremnosti za Big Data analitiku. Temelji se na interno razvijenoj metodologiji informacije u akciji koja će vam pomoći da brzo i učinkovito krenete u pravom smjeru. Identifikacijom optimalne arhitekture i studije slučaja primjenjive u vašem poslovanju te implementacijom tehnologije i modela u najkraćem mogućem roku omogućit ćemo vam pronalazak i iskorištavanje skrivenih vrijednosti u vašim podacima.

Big Data tehnologija služi za prikupljanje, obradu i analizu velike količine podataka, koji su opsegom, kompleksnošću i brzinom dolaska veliki. Uz strukturirane, djelomično strukturirane i nestrukturirane podatke, poduzeća osim s velikom količinom podataka imaju problema i s njihovom raznolikošću. Podaci se generiraju velikom brzinom i sakupljaju u različitim intervalima što ih čini vrijednima, ali ujedno i kompliciranim za analizu.

Big Data tehnologije s kojima radimo pomoći će vam da donesete kvalitetnu i brzu odluku te da iskoristite bogatstvo podataka koje je do sada samo prolazilo pokraj vas. Naši stručnjaci imaju bogato iskustvo u različitim područjima implementacije rješenja za analitiku velikih podataka.

Naša rješenja uključuju upravljanje protokom, prikupljanjem i obradom podataka pomoću standardnih Apache servisa, podatkovnu integraciju i transformaciju podataka pomoću Informatica Big Data Edition ili drugih platformi, tehnologije za masivno paralelno procesiranje podataka kao što je HP Vertica. Uključene su i kolumnarne i in-memory baze podataka poput Cloudera Impala-e, semantička analiza pomoću R, IBM SPSS i KNIME alata, te vizualizacija podataka pomoću Tableau-a i različitih drugih front-end rješenja.

Svojim klijentima pružamo usluge potrebne za uspješnu pripremu,dizajn, razvoj i implementaciju sustava za analizu i obradu velikih količina podataka temeljenih na standardnim platformama.

Kontaktirajte nas

Želite saznati više? Kontaktirajte nas već danas, naši stručnjaci odgovorit će u najkraćem roku.

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije