Data Engineering

Kombinacija brzorastućeg broja podataka i naprednih tehnologija za analitiku predstavlja novu i uzbudljivu granicu u poslovanju.

Pretvorite svoje podatke u nove poslovne prilike. Omogućit ćemo vam da pronađete i iskoristite skrivene vrijednosti u vašim podacima.

Big Data analitika je na samom vrhu poslovnih imperativa u mnogim važnim industrijama orijentiranim na maloprodajne korisnike. Te industrije uključuju komunikacije, bankarstvo i osiguranje, maloprodaju i robu široke potrošnje. Osim samog volumena podataka, pojam Big Data uključuje i njihovu kompleksnost. Zato tvrtke nemaju samo problem s velikom količinom podataka već i s njihovom raznolikošću.

Naši stručnjaci imaju bogato iskustvo u različitim područjima implementacije rješenja za analitiku velikih podataka. Klijentima pružamo usluge potrebne za uspješnu pripremu, dizajn, razvoj i implementaciju sustava za analizu i obradu velikih količina podataka temeljenih na standardnim platformama. Naš jedinstveni paket usluga namijenjen je procjeni spremnosti za Big Data analitiku. Temelji se na interno razvijenoj metodologiji informacije u akciji koja će vam pomoći da brzo i učinkovito krenete u pravom smjeru. Identifikacijom optimalne arhitekture i studije slučaja primjenjive u vašem poslovanju te implementacijom tehnologije i modela u najkraćem mogućem roku omogućit ćemo vam pronalazak i iskorištavanje skrivenih vrijednosti u vašim podacima.

Big Data tehnologija služi za prikupljanje, obradu i analizu velike količine podataka, koji su opsegom, kompleksnošću i brzinom dolaska veliki. Uz strukturirane, djelomično strukturirane i nestrukturirane podatke, poduzeća osim s velikom količinom podataka imaju problema i s njihovom raznolikošću. Podaci se generiraju velikom brzinom i sakupljaju u različitim intervalima što ih čini vrijednima, ali ujedno i kompliciranim za analizu.

Big Data tehnologije s kojima radimo pomoći će vam da donesete kvalitetnu i brzu odluku te da iskoristite bogatstvo podataka koje je do sada samo prolazilo pokraj vas. Naši stručnjaci imaju bogato iskustvo u različitim područjima implementacije rješenja za analitiku velikih podataka.

Naša rješenja uključuju upravljanje protokom, prikupljanjem i obradom podataka pomoću standardnih Apache servisa, podatkovnu integraciju i transformaciju podataka pomoću Informatica Big Data Edition ili drugih platformi, tehnologije za masivno paralelno procesiranje podataka kao što je HP Vertica. Uključene su i kolumnarne i in-memory baze podataka poput Cloudera Impala-e, semantička analiza pomoću R, IBM SPSS i KNIME alata, te vizualizacija podataka pomoću Tableau-a i različitih drugih front-end rješenja.

Svojim klijentima pružamo usluge potrebne za uspješnu pripremu,dizajn, razvoj i implementaciju sustava za analizu i obradu velikih količina podataka temeljenih na standardnim platformama.

Kontaktirajte nas

Želite saznati više? Kontaktirajte nas već danas, naši stručnjaci odgovorit će u najkraćem roku.

E-mail: *
First Name: *
Last Name: *
Job Title: *
Company: *
Business Phone:
Country: *
Point of interest: Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
Comment:
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije