Data Integration

Izazov podatkovne integracije iz različitih sustava te razmjene podataka dugo je prisutan u poslovnom svijetu. Za uvid u konsolidirano poslovanje pouzdana i pravovremena komunikacija i razmjena podataka između svih sustava mora biti omogućena, a mi vam možemo u tome pomoći.

Podatkovna integracija je proces prikupljanja i međusobnog povezivanja podataka iz različitih sustava kako bi se u konačnici dobile korisne informacije o tehničkim i poslovnim procesima.

Svaki informacijski sustav temelji se na podacima koje sadrži, koji se u njega unose i kroz njega održavaju. Moderne tvrtke u poslovanju koriste sve više različitih aplikacija kao podršku poslovnim procesima. Podatke iz tih aplikacija nužno je prikupljati, razmjenjivati i usklađivati kako bi se osigurala pravovremena informacija za rukovoditelje.

Za implementaciju skladišta podataka, odnosno nekog analitičkog sustava, potrebno je na dnevnoj bazi dohvatiti sve nove i promijenjene podatke iz različitih operativnih sustava i smjestiti ih u jedinstvenu analitičku strukturu.

Naši konzultanti posjeduju znanje u primjeni širokog spektra tehnologija, kao što su IBM InfoSphere DataStage, Informatica PowerCenter, Microsoft SQL Server, Microsoft BizzTalk, što nam omogućuje da kombiniramo najbolje tehnologije za najefikasnije rezultate u podatkovnoj integraciji. Za vas pronalazimo rješenje koje ća vam pomoći da prikupite relevantne podatke koji su razumljivi, točni i prikazani u stvarnom vremenu.

Kontaktirajte nas

Želite saznati više? Kontaktirajte nas već danas, naši stručnjaci odgovorit će u najkraćem roku.

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije