Data Integration

Izazov podatkovne integracije iz različitih sustava te razmjene podataka dugo je prisutan u poslovnom svijetu. Za uvid u konsolidirano poslovanje pouzdana i pravovremena komunikacija i razmjena podataka između svih sustava mora biti omogućena, a mi vam možemo u tome pomoći.

Podatkovna integracija je proces prikupljanja i međusobnog povezivanja podataka iz različitih sustava kako bi se u konačnici dobile korisne informacije o tehničkim i poslovnim procesima.

Svaki informacijski sustav temelji se na podacima koje sadrži, koji se u njega unose i kroz njega održavaju. Moderne tvrtke u poslovanju koriste sve više različitih aplikacija kao podršku poslovnim procesima. Podatke iz tih aplikacija nužno je prikupljati, razmjenjivati i usklađivati kako bi se osigurala pravovremena informacija za rukovoditelje.

Za implementaciju skladišta podataka, odnosno nekog analitičkog sustava, potrebno je na dnevnoj bazi dohvatiti sve nove i promijenjene podatke iz različitih operativnih sustava i smjestiti ih u jedinstvenu analitičku strukturu.

Naši konzultanti posjeduju znanje u primjeni širokog spektra tehnologija, kao što su IBM InfoSphere DataStage, Informatica PowerCenter, Microsoft SQL Server, Microsoft BizzTalk, što nam omogućuje da kombiniramo najbolje tehnologije za najefikasnije rezultate u podatkovnoj integraciji. Za vas pronalazimo rješenje koje ća vam pomoći da prikupite relevantne podatke koji su razumljivi, točni i prikazani u stvarnom vremenu.

Kontaktirajte nas

Želite saznati više? Kontaktirajte nas već danas, naši stručnjaci odgovorit će u najkraćem roku.

E-mail: *
First Name: *
Last Name: *
Job Title: *
Company: *
Business Phone:
Country: *
Point of interest: Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
Comment:
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije