OLAP & Reporting

Kreirajte, dijelite i koristite izvještaje, analize za praćenje poslovanja, trendova i mjerenje rezultata kako bi dobili pouzdane i pravovremene informacije. Ubrzajte proces donošenja vaših odluka!

Kako bi dobili odgovore na ključna poslovna pitanja, aplikacije i sustavi poslovnih korisnika za analize i izvještavanja pristupaju obrađenim podacima koji su unificirani. Istraživanje i analiza velikih količina podataka organiziranih prema dimenzijama specifičnim za tvrtku bitna je mogućnost izvještajne platforme.

Svrha takve platforme je pristup korisnicima pravim informacijama u pravo vrijeme, na bilo koji način, kako bi razumjeli što se događa i što bi trebali napraviti kako bi pridonijeli uspjehu svoje organizacije. Izvještajni sustav treba prepoznavati i podržavati specifične potrebe svih korisnika unutar organizacije. Uspoređivanje trendova kroz vremensku dimenziju i komparativne analize (npr. najprofitabilniji klijent i najpovoljniji dobavljač) nudi odgovore na ključna poslovna pitanja.

Mi omogućujemo da kreirate, dijelite i koristite izvještaje, analize za praćenje poslovanja, trendova i mjerenje rezultata te isporuku pouzdanih prognoza i planova. Pomoći ćemo vam da brzo analizirate i modelirate zahtjeve za planiranje za cijelu svoju organizaciju i koristite ih za predviđanje točnog tijeka akcije za postizanje boljih poslovnih rezultata.

Tehnologije koje koristimo za analizu i izvještavanje su IBM Cognos Analytics te IBM Planning Analytics with Watson, cjelokupan Microsoft BI stack koji uključuje Microsoft SQL Server i sve dostupne MS Power BI komponente, Tableau analitičku platformu sa svim svojim SW komponentama te GoodData platform (Repsly).

Kontaktirajte nas

Želite saznati više? Kontaktirajte nas već danas, naši stručnjaci odgovorit će u najkraćem roku.

E-mail: *
First Name: *
Last Name: *
Job Title: *
Company: *
Business Phone:
Country: *
Point of interest: Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
Comment:
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije