Strateški ICT konzalting

Kroz realizaciju projekta strateškog ICT konzaltinga pomoći ćemo vam u osmišljavanju strategije razvoja vaših informacijskih sustava te vam svojim stručnim znanjem i iskustvom osigurati maksimalnu stabilnost, skalabilnost i integriranost ICT sustava uz minimalne troškove.

Prilikom realizacije strateških konzultantskih ICT projekata koristimo pristup informacija u akciji, bilo da je riječ o zaokruženom i cjelovitom pristupu koji počinje od osmišljavanja strategije i završava akcijskim planom i nadzorom, ili da je riječ o pojedinoj od ukupno pet komponenti cjelovitog pristupa. Naši strateški ICT konzalting projekti usmjereni su na ICT infrastrukturu i organizaciju, te uključuju temelje za izgradnju, nadogradnju i strateško upravljanje složenim informacijskim sustavima.

Naša rješenja za podršku strateškom menadžmentu uključuju tri aspekta – poslovni, analitički i tehnološki. Stoga se u razvoju ovoga područja koristimo dugogodišnjim poznavanjem različitih poslovnih procesa, iz različitih poslovnih industrija i segmenata, poznavanjem raznovrsnih načina implementacije strategije te iskustvom u implementaciji različitih analitičkih metoda i sustava. Naši najiskusniji konzultanti koji posjeduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija te u osmišljavanju i provedbi različitih vrsta ICT strategija, pružaju usluge Strateškog ICT konzaltinga. Primjenjujemo provjerene tehnologije koje ubrzavaju i pojednostavljuju strateško upravljanje pojedinom tvrtkom.

Kontaktirajte nas

Želite saznati više? Kontaktirajte nas već danas, naši stručnjaci odgovorit će u najkraćem roku.

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije