Uvjeti korištenja

Web stranica Poslovne inteligencije pruža informacije o tvrtki, našim proizvodima i uslugama. Sadržaj s naše web stranice pruža opće informacije i samo je indikativan.

Iako se brinemo o održavanju web stranice i unatoč pouzdanom sadržaju, Poslovna inteligencija ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost, potpunost i ažuriranje podataka i informacija na web stranici, povezanim stranicama ili linkovima.

Stoga, Poslovna inteligencija ne može preuzeti odgovornost za pogreške ili propuste, koje nisu pod našom kontrolom. Ni pod kojim okolnostima informacije sadržane u objavljenom materijalu ne smiju se smatrati ponudama, preporukama ili promotivnim porukama s ciljem kupnje ili pretplate proizvoda i usluga. Stoga, korištenje podataka i informacija sadržanih na web stranici je na vlastitu odgovornost Korisnika.

Iako Poslovna inteligencija poduzima odgovarajuće mjere za sprječavanje računalnih virusa u datotekama dostupnim putem web stranice, korisnicima se preporučuje korištenje učinkovitog i ažuriranog protuvirusnog softvera prije otvaranja i korištenja.

Svi materijali objavljeni ili dostupni na web stranici (uključujući logotipove, nazive domena, slike, videozapise, priopćenja za tisak, članke i dokumente koji se nalaze u njemu, kao i aplikacijski softver, kodovi i skripte formata za implementaciju web stranice) ne smiju se kopirati, preuzimati, reproducirati, koristiti na drugim web stranicama, mijenjati, prenositi, distribuirati ili priopćiti trećim stranama bez prethodnog formalnog pristanka vlasnika, osim ako je isključivo za osobnu upotrebu.

Poslovna inteligencija može u bilo koje vrijeme, bez prethodne obavijesti, ažurirati ili modificirati Uvjete korištenja i informacije objavljene na ovoj web stranici. Pristupom i korištenjem internetske stranice Poslovna inteligencija potvrđujete da prihvaćate Uvjete korištenja.

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije